https://acasa-la-nevasta.blogspot.com/p/aperitive-festive.html

13 noiembrie 2022

Cerere in casatorie !

Cine face cererea in casatorie? El sau Ea
Cine cumpara verighetele?
Inelul il cumpara el dar de ales, alege ea!

    Este adevarat ''femeia isi alege barbatul''! Intotdeauna el, va fi doar… cel ales!



    In timp ce barbatii sunt preocupati de sex, sport, masini, cariera si alte lucruri practice, femeile sunt preocupate de ambient- casa, copii, vacante, moda.
    Atunci cand pornesc in cautarea femeii potrivite, fetii frumosi nu vor putea sa decida singuri: asezate, docile, ascultatoare, sau femei ''puternice'' amazoane hotarate?
 Un lucru este cert: femeile, sunt cele care vor lua decizia finala in alegerea partenerului!

   Ele, doamnele, pleaca de acasa cu lectia facuta. Criteriile dupa care el, barbatul, va fi ales, sunt lesne de inteles si provin din mediul ei familial. Viitorul partener fie va semana cu tatal / bunicul, fata va fi educata sa caute un barbat cu "potential",  fie dimpotriva va cauta ca viitorul partener sa nu aiba viciile vazute in familie: alcool, violenta, desfranare.

Barbatul, nu are nici un cuvant de spus? Nu.
Cum asta? Simplu. Fiindca in fiecare barbat, sta "un mucos". Ei, barbatii, nu se maturizeaza niciodata. Ele, doamnele, au de facut un singur lucru. Sa stea cuminti o perioada, in expectativa si sa studieze.



 Indiferent de barbatul dorit, El, nu are nici o scapare. Ea, lucreaza. Lucreaza in constientul, in subconstientu lui, in constientul si subconstientul prietenilor lui, in constientul si subconstientul neamurilor si mai ales in subconstientul mamei lui.


  Si daca este luat deja? J Ea, il vrea? Nici o problema. Lucreaza.  Lucreaza in constientul si subcontientul nevestisii, in constientul si subconstientul copiilor. Lucreaza.

 Nimic si nimeni, nu poate sta in calea unei femei care vrea un anumit barbat! El, se supune cuminte si asa…de ochii lumii spune ca “El a ales!”. Ba pe deasupra, toata lumea va sti ca “Lui, ii este extreme de bine cu ce a ales!”



 Cum explica asta psihologii? Fiecare femeie are o latura masculina, competitiva, de cuceritor, puternic aspectata. Deci, o femeie care a cucerit un barbat, poate sa-l ia acasa fara ca el sa se poata opune. Latura lui feminina, poate doar sa coopereze. Constient, niciodata el nu va recunoaste ca este in zgarda, cu toate ca el singur isi pune cuminte curelusa, o leaga si astepta docil sa fie scos in lesa, la plimbare.


  Si totusi, cum se poate salva un barbat din calea unei femei pornite? Nu prea poate. Sfatul psihologului ar fi ca el, barbatul in cauza, sa se uite la un singur lucru: la viitoarea soacra. Poftim? Da, la soacra. De ce? Dupa varsta a doua, potentialele sotii vor semana leit cu mamele lor.


   Cine pe cine cere, cum cere, este doar un amanunt ce tine de imaginatie!