miercuri, 17 mai 2017

Ce se POARTA in 2017 - 2018? Broderiile, Florile si Fluturii
Daca vara anului 2016, designerii unor celebre case de moda au optat pentru influentete spaniole si flori,  pentru primavara - vara 2017 - iarna anului 2018 au creat o colectie exceptionala. 
De la materiale si tricotaje la nuante si linii, fie haine casual, tinute business, cardigane, tinute de seara, totul este inspirat din natura.
Revenind spre eleganta anilor '60, materialele fluide si liniile cambrate, colectiile designerilor din 2017 pun accentul pe broderii manuale inspirate din natura. Florile si fluturii sunt laitmotivul in moda anul acesta.
Daca culoarea stabilita de stilisti ca fiind culoarea anului 2017 este Verde Greenery, verdele crud, cu reflexii spre galben,
ca si croiala se intorc manecile bufante ale anilor "80, manecile "clopot" si fundele mari, ca reinterpretare a aripilor fluturilor.

De la accesorii  la vestimentatie, de la costume de baie pana la cardigane, hanorace, rochii de seara, rochiide mireasa si camasi,  florile predomina in moda anului 2017


Colorata , vesela dar si delicata, de un rafinament si o subtilitate aparte, iarna pare nici macar sa nu-si faca aparitia in vestimentatia propusa de designeri. 


Trandafirul  simbol floral (floarea nationala) pentru Anglia, Georgia, SUA, Iraq, Bulgaria, Ungaria, Ecuador, Cipru, Luxembourg, Slovacia și Cehia  este considerat a fi cel mai expresiv simbol al iubirii, exprimand toate posibilele nuante pe care le poate lua sentimentul de dragoste: pasiune, iubire neconditionata dar si griji, suferinte. 

Simbol matern, (insasi Sfanta Maria este numita de catre catolici ROSA MYSTICA) femeia infloreste in plina iarna 2017 - 2018 surprinzator si diafan. Designerii vor ca femeia anilor 2017 este feminina, delicata, cu atitudine de regina.Vezi si cum deosebesc un parfum original de un fals